четвер, 22 липня 2010 15:58

Моурінью хоче обміняти Кака на Ібрагімовіча

Моурінью хоче обміняти Кака на Ібрагімовіча

Головний тренер іспанського футбольного клубу "Реал" Жозе Моурінью має намір запропонувати "Барселоні" бразильського півзахисника Кака, щоб отримати центрального нападаючого Златана Ібрагімовича, повідомляє Mundo Deportivo.

За відомостями видання, португалець попросив керівництво "Реала" зв"язатися з гранатово-синіми з метою з"ясувати, чи готові вони відпустити шведського форварда. Моурінью не впевнений, що француз Карім Бензема, який провів не найбільш вдалий сезон в Королівському клубі, зможе впоратися з роллю основного форварда.

Такий трансфер може стати гарною підмогою для каталонців, якщо їм не вдасться отримати капітана лондонського "Арсеналу" Сеска Фабрегаса. Моурінью не сумнівається, що "Барса" погодиться на обмін, якщо не зможе підсилити лінію півзахисту.

З приходом в "Барселону" форварда "Валенсії" Давида Вільї пішли чутки про те, що 28-річний швед може залишити клуб. Крім того, Ібрагімович, який приєднався до іспанської команді минулого літа і забив за неї 16 м"ячів в 29 матчах, вже працював під керівництвом Моурінью в міланському "Інтері".

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що "Реал" оголосив про намір розпрощатися з бразильцем Кака.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Моурінью хоче обміняти Кака на Ібрагімовіча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі