понеділок, 07 листопада 2011 17:51

Мілевському загрожує п'ятиматчева дискваліфікація

Мілевському загрожує п'ятиматчева дискваліфікація

Нападник "Динамо" Артем Мілевський через дискваліфікацію, зароблену у поєдинку з "Таврією" у 15-му турі, пропустив вчорашній матч з "Металістом".

Крім того, Мілевський, швидше за все, не зможе допомогти своїй команді і в зустрічі проти "Олександрії", 20 листопада.

Як стало відомо UA-Футбол, у рапорті арбітра, наданому Віталієм Годуляном після зустрічі "Таврія" - "Динамо", були такі позначки як "нецензурна лайка" і "спроба фізичної розправи". Вищевикладене дає повне право вважати, що дискваліфікація гравця тривати від трьох до п'яти матчів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перемога "Динамо" у Харкові, четверте місце "Дніпра": результати 16-го туру УПЛ

Нагадаємо, 30 жовтня, у матчі 15-го туру української Прем'єр-ліги київське "Динамо" зіграло внічию з сімферопольською "Таврією" - 0:0.

При цьому закінчували поєдинок столичні гості вже удев'ятьох - за суперечки з арбітром було вилучено Андрія Ярмоленка та Артема Мілевського. Крім того, у рапорті головного арбітра поєдинку було відзначено, що поведінка захисника "Динамо" Михалика спричинила конфлікт з правоохоронними органами.

Зазначимо, що тренер "Динамо" Юрій Сьомін був незадоволений суддівством у поєдинку проти сімферопольців.

Зараз ви читаєте новину «Мілевському загрожує п'ятиматчева дискваліфікація». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі