вівторок, 26 серпня 2008 15:52

Михайличенко назвав склад збірної на перші матчі відбору до ЧС-2010

Михайличенко назвав склад збірної на перші матчі відбору до ЧС-2010

Перед стартом відбіркового циклу чемпіонату світу-2010 наставник збірної України Олексій Михайличенко повернув до складу воротаря "Шахтаря" Рустама Худжамова.

До перших поєдинків сезону з командами Білорусії та Казахстану українці підійдуть практично в тому ж складі, в якому вони збиралися перед недавнім спарингом зі збірною Польщі. Єдина перестановка пов"язана з воротарською позицією, де травмованого голкіпера "Дніпра" Вячеслава Кернозенка замінив Худжамов, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Свій 83-й матч в національній команді може провести 31-річний Андрій Шевченко. Поки на рахунку кращого бомбардира в історії збірної України 36 забитих м"ячів, проте сам він не має наміру зупинятися на цій відмітці. Стартовий поєдинок кваліфікації ЧС-2010 проти білорусів підопічні Михайличенка проведуть 6 вересня на стадіоні "Україна" у Львові, а чотири дні потому відправляться до Алма-Ати на гру з Казахстаном.

Всього в списку Михайличенка 23 футболіста: воротарі - П"ятов, Худжамов (обидва - "Шахтар"), Шовковський ("Динамо" До); захисники - Шевчук, Чигринський, Кучер (всі - "Шахтар"), Михалик, Несмачний (обидва - "Динамо" ), Ярмаш ("Ворскла"), Мандзюк ("Арсенал"), Русол ("Дніпро"); півзахисники - Калініченко, Назаренко (обидва - "Дніпро"), Голайдо ("Таврія"), Гай ("Шахтар"), Тимощук ("Зеніт", Росія), Левченко ("Гронінген", Голландія), Кравченко ("Ворскла"); нападаючі - Воронін ("Ліверпуль", Англія), Шевченко ("Мілан", Італія), Гоменюк ("Таврія"), Селезньов ("Шахтар"), Мілевський ("Динамо").

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко назвав склад збірної на перші матчі відбору до ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі