понеділок, 23 січня 2012 17:32

"Металіст" впевнено розібрався з "Динамо" Вороніна

"Металіст" впевнено розібрався з "Динамо" Вороніна

Харківський "Металіст провів черговий прекрасний поєдинок, не залишивши шансів московському" Динамо ". Перший тайм ознаменувався ляпами голкіпера москвичів Фролова, завдяки чому на перерву "Метал" пішов, впевнено ведучи в рахунку.

Спершу Фролов вибив м'яч прямо на ногу Девічу, який просунувся до штрафного, замахнувся і віддав прихований пас на Марлоса. Той з лівого краю зблизився з воротарем і перекинув м'яч через нього. А потім фантастичний м'яч на свій рахунок записав Крістіан Вільягра. Справа була так: суддя свиснув офсайд у Кураньї. Вільягра підходить до м'яча, до воріт - метрів 70. Розбіг, удар - і м'яч незбагненним чином влітає в дев'ятку воріт Фролова!

У другому таймі на поле вийшли оновлені склади, які розбігалися вже ближче до ендшпіль. На 73-й хвилині після помилки Старцева на виході Епуряну скоротив розрив, але "Металіст" на це відповів подвійним ударом. Обидва рази вражав Крістальдо, який спершу підкараулив чергову воротарську помилку в цьому поєдинку, а потім хитро пропустив м'яч на Валяєва, який довів рахунок до розгромного.

Москвичі змогли тільки підсолодити гірку пігулку: Місімовіч красиво реалізував штрафний удар за п'ять хвилин до кінця матчу.

Металіст - Динамо Москва 4:2

Голи: Марлос, 31, Вільягра, 37, Крістальдо, 77, Валяєв 80 - Єпуряну, 73, Місімовіч, 85

Металіст (1-й тайм): Горяїнов, Вільягра, Папа Гуйє, Торсільері, Фініньо, Соса, Шав'єр, Едмар, Марлос, Девіч, Тайсон

Металіст (2-й тайм): Старцев, Бордіян, Березовчук, Обрадовіч, Романчук, Бланко, Валяєв, Шелаєв, Пшеничних, Крістальдо, Воробей

Динамо (1-й тайм): Фролов, Фернандес, Гранат, Вілкшир, Ломіч, Джуджак, Юсупов, Самедов, Семшов, Воронін, Кураньї

Динамо (2-й тайм): Фролов, Шитов, Риков, Епуряну, Гатагов, Місімовіч, Нехайчик, Сапета, Ільїн, Кокорін, Смолов

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" впевнено розібрався з "Динамо" Вороніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі