четвер, 10 липня 2014 12:05

Спецтема: Кубок світу-2014: на землі Пеле та Роналдо

Меркель і Путін зустрінуться на футболі

Меркель і Путін зустрінуться на футболі
foto.rg.ru

Президент Росії Володимир Путін буде присутній на фінальному матчі чемпіонату світу (ЧС) з футболу, який пройде у Ріо-де-Жанейро 13 липня, і, ймовірно, зустрінеться з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, заявив помічник президента РФ Юрій Ушаков.

"Члени керівництва (РФ) будуть присутні на фінальному матчі, і ми для себе в робочому порядку передбачаємо кілька двосторонніх зустрічей з лідерами тих держав, які будуть присутні на фіналі ЧС. Досі коло цих осіб не визначено, але я можу припустити, що вихід Німеччини у фінал спричинить нюанси, але ще й лідери інших країн, очевидно, приїдуть на цей фінал, який буде видатним. Ми там, очевидно, проведемо кілька зустрічей", - сказав він.

Раніше на офіційному сайті уряду Німеччини з'явилася інформація, що Меркель і президент країни Йоахім Гаук відвідають фінальний матч чемпіонату світу з футболу.

У вівторок німці розгромили збірну Бразилії у півфінальному матчі з рахунком 7:1 і у восьме вийшли у фінал світової першості. За словами спікера уряду Штеффена Зайберта, Меркель повністю подивилася півфінальний матч, побачивши всі вісім голів. Фінальний матч пройде на стадіоні "Маракана", суперником німців буде збірна Аргентини.

Зараз ви читаєте новину «Меркель і Путін зустрінуться на футболі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі