пʼятниця, 24 квітня 2020 11:38

Мати Неймара вигнала 23-річного співмешканця, дізнавшись про його любов до чоловіків
9

Мати французького футболіста Неймара розсталася з своїм бойфрендом Тьяго Рамосом. Він молодший за неї на 30 років.

52-річна Надін Гонсалевеш переїхала із Бразилії до Франції, де її син виступає за місцевий клуб ПСЖ. Жінка мешкає в особняку разом із сином. Нещодавно до неї в Париж переїхав її коханець Тьяго Рамос, пише Daily Mail.

Стосунки Надін Гонсалвеш та її бойфренда швидко завершилися. Днями він виїхав з її особняка у Франції та повернувся до Бразилії.

Жінка вигнала свого обранця після того, як дізналася про його стосунки з чоловіками. Раніше Тьяго Рамос зустрічався з кухарем Неймара, а також бразильським мільйонером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 52-річна мати Неймара спокусила молодого кіберспортсмена: фото пари

Наймар є одним із найкращих гравців сучасності та лідером збірної Бразилії. Його зарплата у ПСЖ складає 38.8 млн євро за сезон. ПСЖ заплатив за нього "Барселоні" 222 млн євро. Цей трансфер є найдорожчим в історії футболі.

Тьяго Рамос до  відносин із мамою Неймара крутив романи з чоловіками.
Фото: https://www.instagram.com/tiagoramoss/

Мати Неймара розлучилася з чоловіком у 2016 році. Її шлюб з Неймаром-старшим протримався 25 років. Хлопець Надін Гонсалвеш був молодшим за неї на 30 років. 23-річний Тьяго Рамос є великим другом Неймара та був присутнім на святкуванні його 28-річчя. Сам Неймар підтримав такий вибір матері, але щастя пари тривало недовго

Зараз ви читаєте новину «Мати Неймара вигнала 23-річного співмешканця, дізнавшись про його любов до чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі