неділя, 22 січня 2012 18:30

"Манчестер Сіті" вирвав перемогу у "Тоттенхема" на 90-й хвилині матчу

"Манчестер Сіті" вирвав перемогу у "Тоттенхема" на 90-й хвилині матчу

Футболісти "Манчестер Сіті" обіграли "Тоттенхем" у 22-му турі англійської прем'єр-ліги.

Матч, що пройшов в неділю в Манчестері, завершився з рахунком 3:2. Основні події зустрічі вклалися в дев'ять хвилин другого тайму. Французький форвард "городян" Самір Насрі відкрив рахунок на 56-й хвилині. Захисник Джолеон Лескотт на 59-й подвоїв перевагу "Сіті". "Тоттенхем" відповів миттєво: Джермейн Дефо на 60-й хвилині і Гарет Бейл на 65-й відродили інтригу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джеко повернув "Манчестер Сіті" в лідери АПЛ: результати матчів 21-го туру

У компенсований час Дефо мав прекрасний шанс оформити дубль, але не встиг на передачу Бейла, щоб переправити м'яч у порожні ворота. А на 4-й доданій хвилині у ворота "шпор" був призначений пенальті. Захисник гостей Ледлі Кінг збив у штрафному майданчику форварда Маріо Балотеллі, і сам італієць точно виконав 11-метровий удар.

До матчу в Манчестері "Тоттенхем" не програвав з 11 грудня 2011 року.

На рахунку "городян" 54 очки після 22 матчів, команда Роберто Манчіні займає перше місце в турнірній таблиці. "Тоттенхем", в активі якого 46 очок, розташувався на третьому рядку. Друге місце у "Манчестер Юнайтед" (48 очок), який зіграє з лондонським "Арсеналом", повідомляє РИА "Новости".

Чемпіонат Англії

22-й тур

Манчестер Сіті - Тоттенхем - 3:2 (0:0, 3:2)

Голи: 1:0 - Насрі (56), 2:0 - Лескотт (59), 2:1 - Дефо (60), 2:2 - Бейл (65), 3:2 - Балотеллі (90, пенальті).

МАНЧЕСТЕР СІТІ: Джо Харт, Річардс, Савич, Лескотт, Кліши, Сілва, Беррі, Насрі, Мілнер, Агуеро, Джеко (Балотеллі, 65).

ТОТТЕНХЕМ: Фрідель, Кабул, Уокер, Кінг, Ассу-Екотто, ван дер Варт (Лівермор, 68), Бейл, Леннон (Пієнар, 88), Паркер, Модріч, Дефо.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" вирвав перемогу у "Тоттенхема" на 90-й хвилині матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі