середа, 22 липня 2020 10:37

Малиновський допоміг "Аталанті" здолати "Болонью"

Малиновський допоміг "Аталанті" здолати "Болонью"
"Аталанта" втратила недавню результативність. Фото: сайт "Аталанти"

У матчі 35-го туру Серії А "Аталанта" Руслана Малиновського вдома здолала "Болонью". Перший тайм минув у рівній боротьбі і без забитих м'ячів. Натомість головний тренер гостей Сініша Михайлович отримав жовту картку, а наставника бергамасків Джанп'єро Гасперіні і зовсім вилучили!

На другий тайм господарі випустили Муріеля, і саме він став героєм зустрічі. Сапата прийняв м'яч після флангової передачі і відкотив під удар. А Муріель у дотик спрямував м'яч упритул із ближньою штангою - 1:0. Це вже 11-й гол Луїса після виходу на заміну. У топ-5 європейських ліг у ХХІ столітті кращий показник був тільки у Пако Алькасера: 12 у сезоні-2018/19.

Далі перевага "Аталанти" не викликала сумнівів, однак забитих м'ячів більше не було. З 66-ї хвилини на полі грав Руслан Малиновський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закінчення феєрії. "Аталанта" Малиновського зіграла внічию з "Вероною"

"Аталанта" набрала 74 очки й посідає друге місце в турнірній таблиці. 24 липня бергамаски їдуть у гості до "Мілана". "Болонья" з 43 балами - десята. 26 липня команда приймає "Лечче".

Зараз ви читаєте новину «Малиновський допоміг "Аталанті" здолати "Болонью"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі