четвер, 12 липня 2012 17:38

"Майкон заплутався в паперах і з агентами" - Дем'яненко

"Майкон заплутався в паперах і з агентами" - Дем'яненко
Дем'яненко перевів Майкона в дубль. Фото: fc.volyn.net

Головний тренер "Волині" Анатолій Дем'яненко розповів про підготовку команди до нового сезону. Зокрема, розповів про подальшу долю Яна Масло, Леандро і Майкона.

"Підсумками підготовки я задоволений. Ми провели два збори в Словенії, зіграли багато контрольних матчів, добре попрацювали на тренуваннях", - говорить він.

У команді багато новачків.

"Я визнав за необхідне внести корективи до складу. Адже ми хочемо рости, а без якісного поповнення хороший результат гарантувати складно. Хочу зазначити, що в нашу команду прийшли досвідчені виконавці. Ті самі Ілієв і Занєв, наприклад, є гравцями збірної Болгарії. У нас є українська молодь, але на даний момент вирішувати серйозні завдання можна тільки з бійцями, які понюхали пороху", - пояснив головний тренер "Волині".

"Ми залишили два резервних місця в заявці на сезон. Термін дозаявки закінчується 31 серпня. Цілком можливо, що нам вдасться підсилити основний склад ще парочкою хороших гравців", - говорить Дем'яненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нехай робота арбітрів залишиться на совісті "Шахтаря"- Дем'яненко

Також головний тренер розповів про долю деяких легіонерів команди.

"Ян Масло ще нікуди не поїхав і тренується з нами. Найближчим часом ми будемо вирішувати, виставити Яна на трансфер або віддати в оренду. Масло - легіонер, і в нових умовах ми віддаємо перевагу своїм - Шандрук, Приндета.

Леандро не виступатиме за "Волинь" з тієї ж причини, що й Масло. На його позицію у нас є більш сильні виконавці, причому українці. У Майкона контракт з "Волинню". Зараз він тренується з нашим дублем. Хлопець просто заплутався в паперах, у відносинах з футбольними агентами...", - зазначив наставник "Волині."

Нагадаємо, угода "Шахтаря" з 24-річним бразильцем вступить в силу з 1 вересня 2012 року. До того моменту нападаючий належить луцькому клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Майкон заплутався в паперах і з агентами" - Дем'яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі