субота, 17 квітня 2021 22:23

Луческу сказав, що йому нелегко перемагати "Шахтар"

Луческу сказав, що йому нелегко перемагати "Шахтар"
Мірча Луческу вперше в історії переміг "Шахтар" у чемпіонаті. Фото: Reuters

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу над "Шахтарем" в 22-му турі УПЛ.

- Якби "Шахтар" виграв, вони б наблизилися до нас. Тим більше у нас складні наступні ігри У разі виграшу, "Шахтар" ускладнив би ситуацію. Гра була рівна, тактична, у них хороший контроль м'яча був, правильно весь час будували гру. Ми дуже організовані були в обороні, закривали всі зони, виходили на який володіє м'ячем, практично не дали створити жодного моменту біля наших воріт.

Не було видовищної гри - це нормально, коли в ній вирішується дуже багато.

З одного боку була дуже технічна команда, з технічними гравцями, з іншого - дуже потужна фізично, організована, яка знала, що робити і як грати, як захистити результат.

Чемпіонат виграється за рахунок організації гри в обороні і переходу в швидкі контратаки зі взяттям воріт.

Я дивився добре наші останні ігри - пара Андрієвський і Шепелєв грала дуже добре в Барселоні, плюс Буяльський. На жаль, травми одного-другого вивели їх з ладу, і у нас змінилася середина. У той же час, добре доповнювала себе пара Сидорчук-Шапаренко.

Я вибрав пару Шепелєв-Андрієвський, і вони зіграли дуже хороший матч.

Через тиск футболісти сьогодні багато грішили, через важливість цього матчу. Були індивідуальні помилки, але результат мене задовольнив. Це не знімає важливість перемоги, то, наскільки розумно футболісти зіграли і виконали установку.

Ви не побачили моїх емоцій, тому що мені нелегко, - сказав Луческу.

Він покинув флеш-зону не відповів на питання: "Це через" Шахтар?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Луческу переміг "Шахтар"

Мірча Луческу виграв перший матч проти "Шахтаря" в чемпіонаті. До цього він перемагав тільки в Суперкубку. Гірники вперше за 5 років близькі до втрати титулу.

Зараз ви читаєте новину «Луческу сказав, що йому нелегко перемагати "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі