середа, 09 грудня 2020 00:52

Луческу прокоментував перемогу над "Ференцварошем"

Луческу прокоментував перемогу над "Ференцварошем"
Луческу вивів "Динамо" в 1/16 фіналу Ліги Європи. Фото Рейтер

Тренер "Динамо" Київ Мірча Луческу прокоментував перемогу 1:0 над "Ференцварошем" в Лізі чемпіонів і вихід в Лігу Європи.

"Настрій? Дуже задоволений тим, що ми вийшли в євровесну. Грали проти хорошої команди, яка була мотивованою і хотіла виграти. Головне, що є перемога, я задоволений цим. Потрібно було добре грати в обороні, щоби не пропускати контратаки. У них є швидкі гравці, здатні гостро зіграти. У перерві сказав хлопцям, що потрібно бути більш активними в атаці".

"Ліга чемпіонів? Ми грали проти "Ювентуса" і "Барселони", було мало шансів зараз. Спочатку знав, що будемо з "Ференцварошем" боротися за Лігу Європи. Поки важко змагатися з "Барселоною" і "Ювентусом". У нас були непогані відрізки з каталонцями і туринцями, але не завершували свою справу".

"Посилення перед євровесною? Ми проробили гарну роботу в цьому році. У нас перше місце в УПЛ, перемога в Суперкубку, вихід в Лігу Європи, зіграли в Лізі чемпіонів. Мені приємно, що нинішня команда прогресує, молоді гравці ростуть", - сказав Луческу в коментарі Футбол 1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу здолав Реброва його зброєю: чому "Динамо" перемогло "Ференцварош"

"Динамо" стартує в Лізі Європи в лютому наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Луческу прокоментував перемогу над "Ференцварошем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі