четвер, 10 березня 2022 13:17

Луческу не може забрати $5 млн з рахунків українських банків

Луческу не може забрати $5 млн з рахунків українських банків
Мірча Луческу очолює "Динамо" із 2020 року. Фото: ФК "Динамо" Київ

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу через напад РФ на Україну був змушений покинути Київ та повернутися до Бухареста.

Луческу в Україні має ще й серйозні фінансові проблеми, повідомляє Cancan.ro.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім'ї футболістів "Динамо" евакуйовані в Румунію. Гравці залишаються в Україні

Зокрема, на його рахунках в українських банках фактично заблоковано $5. Вперше про проблеми Мірчі із виведенням грошей з України заговорили ще у 2016 році, коли він залишав "Шахтар".

Eкраїнський уряд наклав кілька обмежень, що діють у банківському секторі, зокрема таке, що не дозволяє людині знімати зі своїх рахунків понад $500 тис протягом одного року.

Допомогти Луческу із виведенням раніше зароблених грошей з України обіцяв президент "Динамо" Ігор Суркіс, однак через війну справа застопорилася і поки що перспективи в цьому питанні залишаються туманними.

Луческу очолив "Динамо" влітку 2020 року. У першому своєму сезоні на чолі "Динамо" наставник виграв всі внутрішні трофеї. За повідомленням ЗМІ, румун отримує в Україні €1 млн зарплати. Раніше Луческу 12 років очолював "Шахтар".

Зараз ви читаєте новину «Луческу не може забрати $5 млн з рахунків українських банків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі