пʼятниця, 10 квітня 2020 13:30

"Луческу навіть не дозволив мені поїхати на похорон батьків" - ексфорвард "Шахтаря"

"Луческу навіть не дозволив мені поїхати на похорон батьків" - ексфорвард "Шахтаря"
Нері Кастільо виступав за "Шахтар" 4 роки. Фото: ФК "Шахтар"

Колишній мексиканський футболіст Нері Кастільо розповів про складні відносини із Мірчею Луческу.

"Я поїхав з чорним серцем. Я прибув в Україну, де навіть спочатку психологічно відчував себе незатишно. Але з часом усе ставало тільки гірше. Спершу мені не подобався холод, але потім мої мати і батько померли в один рік, а у мене стався конфлікт із тренером Мірчею Луческу, який навіть не дозволив мені поїхати на похорон. Я приїжджав кожен день у "Шахтар" на тренування і думав, як би повернутися в "Олімпіакос". Моя помилка в тому, що якби я не грав добре, то зміг би повернутися швидше.

8 січня 2009 року померла моя мама. У нас була перерва в чемпіонаті. Пам'ятаю, як мій батько подзвонив мені і сказав, що мама впала в кому. Я тоді був у Греції, це було 29 грудня. Я збирався відлетіти в Уругвай, але вже 7 січня я мав бути на базі "Шахтаря". Я подзвонив Луческу і сказав: "Моя мама помирає, дозвольте мені довше залишитися в Уругваї". Але він відмовив. Батько сказав: "Відлітай, нічого не змінюється, вона в комі". Я полетів до Греції, щоб упакувати валізи і повернутися в Україну. Стомлений багатьма перельотами, я взяв квиток на поїзд, коли подзвонив мій телефон. На трубці був батько, який повідомив, що мама померла

Я приїхав до тренера і попросив у нього дозволу полетіти в Уругвай на похорон. Він не дозволив це мені. Це речі, які люди не знають. Я не бачив, як померла моя мама. Навіть не побував на її похороні. Як грати в такій команді, тим більше, що з самого початку я не хотів бути там? Мій батько помер того ж року", - цитує Нері Кастільо sport.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Барселона" відмовилася безкоштовно підписувати ексзірку "Шахтаря"

"Шахтар" заплатив за Кастільо 20 млн євро. За повідомленнями ЗМІ, мексиканець отримав 5 млн євро. Нері Кастільо завершив кар'єру 2014 року. Останнім його клубом був іспанський "Райо Вальєкано". Нині мексиканцю 35 років, і відомо, що він тримає рибальський магазинчик у Греції, будучи затятим любителем риболовлі.

Зараз ви читаєте новину «"Луческу навіть не дозволив мені поїхати на похорон батьків" - ексфорвард "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі