середа, 14 червня 2017 12:53

"Особисто поїду на матчі до Маріуполя в автобусах "Динамо" і "Карпат" - Павелко

"Особисто поїду на матчі до Маріуполя в автобусах "Динамо" і "Карпат" - Павелко
Президент ФФУ Андрій Павелко побував у зоні АТО

Президент ФФУ Андрій Павелко прокоментував небажання "Динамо" і "Карпат" грати в наступному сезоні в Маріуполі проти однойменної місцевої команди.

Напередодні глава Федерації футболу України побував в зоні АТО, після чого назвав позицію цих клубів дивною.

"Герої АТО, а серед них є і кіборги, згадали про нещодавні заяви кількох клубів прем'єр-ліги. Ті відмовляються їздити на матчі до Маріуполя в новому сезоні, оскільки там нібито небезпечно. Воїнів АТО і главу Донецької ОДА Павла Жебрівського всерйоз зачепила така, м'яко кажучи, дивна позиція", - написав Павелко в своєму Facebook.

"Багато їхніх побратимів загинули заради миру, що панує в цьому місті. Самі вони ризикують життям щодня і щиро не розуміють, чому футболісти побоюються футбольного матчу в мирному Маріуполі. Їхні слова глибоко зворушили мене, тому я прийняв рішення: особисто поїду на матчі до Маріуполя в автобусах клубів, які бояться і ставлять під сумнів, що Маріуполь - це Україна!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" і "Карпати" відмовилися грати в Маріуполі

"Динамо" і "Карпати" під час загальних зборів учасників української прем'єр-ліги відмовилися грати у наступному сезоні в Маріуполі через відсутність гарантій безпеки.

При цьому кияни пізніше заявляли, що позиція клубу поки що не категорична і вони планують узгодити з керівництвом маріупольського клубу питання проведення поєдинку, який пройде у 7-му турі наступного чемпіонату України.

У новому сезоні "Іллічівець" виступатиме в УПЛ під назвою ФК "Маріуполь".

Зараз ви читаєте новину «"Особисто поїду на матчі до Маріуполя в автобусах "Динамо" і "Карпат" - Павелко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі