середа, 03 вересня 2008 19:28

Леброн Джеймс подався в документалістику

Суперзірка "Клівленда" Леброн Джеймс в найближчі вихідні відвідає міжнародний кінофестиваль в Торонто, де відбудеться прем"єра документального фільму з його участю. У стрічці під назвою "Більше, ніж гра" розповідається про те, як Джеймс і чотири його друга, які почали грати в одній команді у восьмирічному віці, через 10 років прийшли до перемоги в чемпіонаті США серед шкіл. При цьому основним мотивом фільму є не тільки баскетбол, але також дружба, відданість і любов.

"Коли, будучи дітьми, ми мріяли виграти національний шкільний чемпіонат, ми думали, що баскетбол - це лише інструмент для досягнення мети. В той момент ми не могли припустити, що ця гра відкриє для нас безліч інших можливостей. Ми не знали, що баскетбол навчить нас таким поняттям, як братерство, довіра, перетворить нас з дітей в дорослих чоловіків, - сказав Джеймс. - В 8 років ми поставили перед собою мету, а в 18 - досягли її. Це прекрасна історія, і я хочу, щоб її побачили діти, у яких є мрія. Коли хочеш чогось досягти, потрібно постійно йти за цією мрією, вірити в неї, жити нею".

"Спорт-Экспресс"
Зараз ви читаєте новину «Леброн Джеймс подався в документалістику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі