середа, 27 грудня 2017 14:21

Хто зі світових зірок входить до фан-клубу братів Кличків
10

Армія шанувальників братів Кличко
Фото: klitschko-brothers.com
Легенда світового футболу Франц Беккенбауер
Футболіст Марко Девіч
Телеведуча Катя Осадча
Легенда "Динамо", футбольний тренер Сергій Ребров

Легенди українського і світового боксу, брати Віталій і Володимир Клички, вже завершили спортивну кар'єру. Причому Володимир повісив рукавички на цвях тільки в нинішньому році - через майже 4 роки після того, як це зробив старший брат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Кличко продав свій халат з останнього бою за кругленьку суму.

І все одно, існує величезна кількість шанувальників слави видатних спортсменів. А до офіційного фан-клубу входять не лише спортивні знаменитості.

У топ-5 почесних членів офіційного фан-клубу братів Кличків увійшли британський музикант Стінг, триразовий чемпіон світу у "Формулі-1" Льюїс Хемілтон, легенда світового футболу Франц Беккенбауер, тренер "Аль-Ахлі" Сергій Ребров і лідер збірної України Андрій Ярмоленко.

Також у клубі "прописані" телеведуча Катя Осадча, український футболіст сербського походження Марко Девич, музиканти групи "ТНМК" Олег Михайлюта (Фагот) та Олександр Сидоренко (Фоззі), а також тенісист Сергій Стаховський.

Сьогодні офіційному фан-клубу братів Кличко виповнюється 6 років. Його зареєстрували 27 грудня 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Хто зі світових зірок входить до фан-клубу братів Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі