середа, 23 липня 2008 14:13

Котельник захищатиме титул з найслабшим за рейтингом боксером

Андрій Котельник визначився із суперником у поєдинку, в якому буде захищати пояс чемпіона світу за версією WBA у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг). Ним став японець Норіо Кімура. Бій відбудеться 13 вересня у Львові, повідомляє zik.com.ua.

Андрій Котельник як чинний чемпіон світу для обов"язкового захисту титулу мав право обрати будь-якого боксера із першої п"ятнадцятки рейтингу за версією WBA. Котельник обрав японця Норіо Кімуру, який посідає 15-те місце у рейтингу. У активі японця 34 перемоги на рингу, два бої він закінчував нічиєю, а у п"яти боях він поступався.

Поки що представники Котельника відмовляються коментувати, чому обрали саме японця. Прес-конференція щодо бою, на якій буде присутній комерційний директор "Universum Box Promotion" Штефан Браун відбудеться у понеділок, 28 липня.

Нагадаємо, 22 березня 2008 року у столиці Уельсу Кардиффі відбувся бій за звання чемпіона світу за версією WBA у ваговій категорії до 65,3 кг між чинний на той момент чемпіоном британцем Ґевіном Різом та львів"янином Андрієм Котельником.

Українець здобув перемогу і відібрав у Різа пояс чемпіона. Під час бою Котельник володів відчутною перевагою. В останньому, дванадцятому раунді Котельник послав Різа у нокдаун, а за 25 секунд до кінця зустрічі суддя зафіксував технічний нокаут.

Відтак Андрій Котельник здобув свою 29 перемогу, на його рахунку також дві нічиї та одна поразка.

Зараз ви читаєте новину «Котельник захищатиме титул з найслабшим за рейтингом боксером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі