субота, 17 квітня 2021 22:36

Каштру прокоментував поразку від "Динамо"

Каштру прокоментував поразку від "Динамо"
Контракт Луїша Каштру з "Шахтарем" закінчується влітку цього року

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував поразку від "Динамо" (0:1).

"Нам потрібно було перемогти, але ми прекрасно розуміли, що "Динамо" буде глибоко закриватися в обороні. Сьогодні в принципі не було моментів - ні біля воріт "Динамо", ні у наших.

Мало - у другому таймі, в першому - ми створили один момент з Соломоном, і все. Більше явних гольових ситуацій у обох команд не було.

"Динамо" було настільки компактним, що у наших вінгерів не було ніякого простору.

Було дуже складно зламати оборону суперника. Наших крайніх захисників також дуже добре накривали, що не дозволяло добиратися до завершальної стадії.

До пенальті "Динамо" наша команда вже відчувала себе невпевнено, але коли вони забили, стало ще гірше. "Динамо" мало відрив в 7 очок, і вони вже досить комфортно почували себе протягом гри.

Психологічна складова була дуже важлива сьогодні. "Динамо" відчувало себе дуже комфортно, а ми поступалися. Було дуже багато неточних передач - коли відбирали м'яч на одному з флангів, потрібно було його міняти, а ми намагалися атакувати, де відібрали, і втрачали м'яч знову.

Також заслуга "Динамо" - як вони закривали всі зони.

Якщо говорити про пенальті, я його ще не бачив. Маркос каже, що практично не торкнувся, що я можу сказати ще. У жодному випадку не буду говорити про суддівство, пояснюючи цим нашу невдачу", - сказав Каштру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу сказав, що йому нелегко перемагати "Шахтар"

Каштру програв "Динамо" в нинішньому сезоні майже всі змагання. Він близький до відходу з клубу. Новим тренером може стати італійський фахівець, тренер "Сассуоло" Де Дзербі.

Зараз ви читаєте новину «Каштру прокоментував поразку від "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі