пʼятниця, 22 лютого 2008 12:48

Каллур перемогла на турнірі у Стокгольмі з рекордом змагань

Вчора у Стокгольмі пройшов міжнародний легкоатлетичний турнір GE Galan. Від України в Швеції виступав лише Денис Юрченко. Наш співвітчизник з результатом 5,61 метр посів четверте місце у стрибках з жердиною. Перемогли росіянин Євген Лук"яненко та німець Тім Лобінгер - 5,81 м. "Бронза" у Леоніда Ківалова з Росії - 5,71 м.

Найголовнішими зірками GE Galan були місцеві улюбленці Сюзанна Каллур та Стефан Хольм. Хольм переміг у стрибках у висоту з результатом 2,33 метри, a Каллур не мала рівних на 60-метрівці з бар"єрами - 7,74 секунди і рекорд змагань.

У стрибках у довжину з рекордом змагань перемогла росіянка Ірина Сімагіна - 6,96 м. Цей результат став ще й особистим рекордом спортсменки. Срібна призерка змагань Найде Гомеш встановила національний рекорд Португалії - 6,93 метри. Свій найкращий результат у кар"єрі (6,85) показала і Карін Мей з ПАР і виграла "бронзу".

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Каллур перемогла на турнірі у Стокгольмі з рекордом змагань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі