четвер, 30 жовтня 2008 18:07

Італійські вболівальники отримають посвідчення

Міністр внутрішніх справ Італії Роберто Мароні заявив, що незабаром в країні в обов"язковому порядку буде введено використання "Посвідчення вболівальника", персонального документа, який ідентифікує особу фаната футбольної команди і буде пропуском на стадіони країни, повідомляє gazeta.ru з посиланням на РІА "Новини".

У зв"язку з регулярними епізодами безладів, які чинять вболівальники на стадіонах країни, МВС Італії розробляє заходи для посилення контролю і забезпечення безпеки під час футбольних матчів. "Ми думаємо про обов"язкове введення посвідчення вболівальника. В майбутньому вхід на стадіони буде тільки або за наявності абонемента, або по цих картах, які вкажуть особу вболівальника", - сказав Мароні.

МВС Італії закликає всі футбольні клуби країни підтримати проект. "Команди, які не приймуть проект, будуть якимсь чином покарані", - сказав Мароні.

Зараз ви читаєте новину «Італійські вболівальники отримають посвідчення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі