понеділок, 01 липня 2013 16:11

Іспанці теж плачуть: збірна Бразилії тріумфувала на Кубку конфедерацій
24

Фото: ФОТО: Reuters

Збірна Бразилії перемогла у фіналі Кубка конфедерацій з футболу, який пройшов у Ріо-де-Жанейро у неділю, 30 червня. Як повідомляє Agence France-Presse, бразильці обіграли команду Іспанії з рахунком 3:0.

У складі переможців дубль оформив Фред (на другий і 47-й хвилинах), ще один гол на 44-й хвилині забив Неймар.

З 68-ї хвилини іспанці грали вдесятьох, оскільки Жерар Піке отримав червону картку і був вилучений з поля.

Збірна Бразилії виграла Кубок конфедерацій втретє поспіль і вчетверте за історію турніру. Третє місце посіла команда Італії, яка обіграла збірну Уругваю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бразилія розгромила іспанців у фіналі футбольного Кубку Конфедерацій

Відзначимо, що фінал Кубка конфедерацій супроводжувався масовою акцією протесту біля стадіону "Маракана", де проходила гра. За лічені хвилини до початку зустрічі відбулося зіткнення демонстрантів з поліцією. За повідомленням кореспондента Agence France-Presse, учасники акції почали кидати каміння в поліцію, та відповіла застосуванням сльозогінного газу.

У демонстрації взяло участь близько п'яти тисяч осіб. Натовп прямував до "Маракани", проте був зупинений поліцією.

Матчі Кубка конфедерацій, що проходили у Бразилії, супроводжувалися акціями протесту: жителі країни протестували проти того, що бюджетні кошти витрачаються на проведення спортивних заходів, а не на вирішення соціальних проблем.

Зараз ви читаєте новину «Іспанці теж плачуть: збірна Бразилії тріумфувала на Кубку конфедерацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі