четвер, 03 квітня 2008 14:01

IAAF закрила справу росіянки Ханафєєвої

IAAF не ініціюватиме дисциплінарні санкції проти російської метальниці молота, фіналістки чемпіонату світу Гульфії Ханафєєвої на основі звіту, представленого антидопінговою лабораторією в Пенангі. Про це повідомив президент Всеросійської федерації легкої атлетики, член Ради IAAF Валентин Балахнічов, який бере участь у засіданні Ради IAAF у Лондоні.

- Розслідування, проведене IAAF, показало, що Міжнародна федерація військового спорту (CISM) неправильно інтерпретувала результати тестів, отриманих з акредитованої антидопінгової лабораторії в місті Пенанг, - сказав Балахнічов агентству "Весь спорт". - І, відповідно, необґрунтовано визначила Ханафєєвій санкції у вигляді анулювання результатів змагань на чемпіонаті світу серед військових 2007 року в Хайдерабаді, де вона посіла друге місце, і дискваліфікацію. Таким чином, справа Ханафєєвої, закрилася, фактично не почавшись. IAAF не ініціюватиме дисциплінарні санкції проти Ханафєєвої, наша спортсменка зможе брати участь у будь-яких змаганнях.

Зараз ви читаєте новину «IAAF закрила справу росіянки Ханафєєвої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі