субота, 15 лютого 2014 17:58

Хокейна збірна Росії програла США на очах Путіна
8

Фото: Reuters

Збірна Росії з хокею програла США (2:3 за буллітами) у другому матчі групового турніру Олімпіади-2014. Основний і додатковий час завершився внічию 2:2, а в серії післяматчевих кидків точнішими були американці. Вирішальний булліт реалізував Ті Джей Оші.

Головним героєм 60 хвилин основного часу стали капітан збірної Росії Павло Дацюк, який закинув дві шайби. Дві передачі на свій рахунок записав захисник Андрій Марков. Голи американців на рахунку Кема Фаулера і Джо Павелскі.

У третьому періоді за рахунку 2:2 після кидка від синьої лінії захисника Федора Тютіна шайба влучила у ворота американців, але судді не зарахували гол, оскільки ворота були зрушені.

Ключовим моментом додаткової п'ятихвилинки можна назвати небезпечний момент біля воріт збірної Росії, коли один з кращих форвардів американців Патрік Кейн виходив один на один з Сергієм Бобровським, але не зумів переграти російського голкіпера.

Серія буллітів завершилася з рахунком 4:3 на користь збірної США, причому командам довелося виконати по вісім кидків. Головним героєм серії став Оші, який виконав шість буллітів і реалізував чотири з них. У росіян два булліта забив Ілля Ковальчук, один - Дацюк. Не реалізували спроби Малкін, Дацюк (двічі) і Ковальчук (двічі).

Після двох турів збірна Росії набрала чотири очки, американці - п'ять. Крім того, у групі А у словенців три очки, у словаків - нуль.

У чоловічому олімпійському хокейному турнірі беруть участь 12 команд, які розбиті на три групи. За підсумками групових змагань буде складена зведена таблиця. Чотири найкращі команди відразу вийдуть до чвертьфіналу, решта проведуть чотири матчі 1/8 фіналу.

Зараз ви читаєте новину «Хокейна збірна Росії програла США на очах Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі