вівторок, 21 вересня 2021 09:29

"Хочу прибрати його з дороги" - Джошуа не сумнівається у перемозі над Усиком

"Хочу прибрати його з дороги" - Джошуа не сумнівається у перемозі над Усиком
Ентоні Джошуа хоче стати абсолютним чемпіоном світу. Фото: REUTERS

Чемпіон світу за версіями WBO / WBA / IBF / IBO в суперважкій вазі 31-річний Ентоні Джошуа не сумнівається у перемозі над Олександром Усиком.

Британський боксер серйозно підходить до поєдинку проти Усика.

"Усик? Усі боксери можуть підійматися в вазі. Деякі відчувають себе краще з великою вагою, вони стають сильнішими й почуваються свіжо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик звернувся до Джошуа перед боєм

Протягом усього тренувального табору я відпрацьовував з лівшами. Мені комфортно там, де я розвиваюся. Я поставив себе на краї уразливості, тренуючись перед боєм з Усиком.

Мені подобається кидати виклик самому собі. Тому я хочу прибрати Усика з дороги. Подивімося, де я перебуваю з точки зору боксерських навичок і техніки.

Усик - ще один великий чемпіон на моєму шляху, відмінний боєць. Але я не боюся тиску. Це навіть весело. З Усиком буде серйозний бій. Коли я виходжу на ринг, то намагаюся показати все, що вмію", - цитує британця Sky Sports.

Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня на арені "Тоттенгем Готспур" в Лондоні. На кону будуть стояти чемпіонські пояси в суперважкій вазі, якими володіє британець.

В останньому поєдинку Джошуа нокаутував болгарина Кубрата Пулєва.

Зараз ви читаєте новину «"Хочу прибрати його з дороги" - Джошуа не сумнівається у перемозі над Усиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі