субота, 27 вересня 2008 11:25

Григорія Суркіса принизили

Григорія Суркіса принизили
Глава української федерації футболу Григорій Суркіс прокоментував рішення УЄФА залишити право на проведення Євро-2012 за Україною та Польщею.

"Добре, що все так закінчилося. Хоча, зізнаюся, ті тяжкі півтори години після наших з Лісткевичем доповідей, протягом яких ми чекали вердикту, далися мені куди важко, ніж очікування рішення в Кардіффі. Для мене особисто це дуже важке випробування. Якщо хочете, ще й приниження. І особисте, і за країну. На тлі тієї ейфорії, яка панувала півтори роки тому, напевно, нам потрібно було бути прагматичнішими, послідовними, професійними - і тоді ми б не довели справу до такого. Якщо ви уважно прочитали прес-реліз, то зрозумієте, що там є дуже багато застережень для наших двох країн. Наприклад, УЄФА сьогодні жодним чином не стверджує, що розподіл міст між країнами у результаті виявиться пропорційним. Тобто якщо якісь міста та арени не готуватимуться належним чином, вони просто підуть з дистанції - а їх замінять інші: або українські, або польські", - наводить слова Суркіса "Советский спорт".
Зараз ви читаєте новину «Григорія Суркіса принизили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі