неділя, 03 жовтня 2010 12:55

Гол-красень Пірло приніс "Мілану" перемогу (ВІДЕО)

Гол-красень Пірло приніс "Мілану" перемогу (ВІДЕО)
Шедевральний удар Андреа Пірло з 38-ми метрів приніс перемогу "Мілану" в матчі 6-го туру чемпіонату Італії з "Пармою". Це була перша перемога "россонері" на виїзді з квітня цього року.

Алегрі знову зробив ставку на схему 4-3-3. У півзахисті разом з Пірло були Гаттузо і Зеєдорф, а ось Алешандре Пато залишився на лавці запасних. Лінію атаки склали Робіньо, Роналдіньо та Ібрагімович. Тренер "Парми" Паскуале Маріно віддав перевагу ветерана Креспо замість Божинова, який у попередньому турі вирвав для пармезанці перемогу на останній хвилині.

"Мілан" міг відкрити рахунок вже на 82-й секунді гри, однак після пасу Гаттузо Ібрагімович пробив поруч із штангою. Незабаром господарі випрошували пенальті, коли Неста збив Креспо, але арбітр зустрічі Орсато прохання не подіяли.

Ібра, який забив п"ять голів у шести іграх за "Мілан", був дуже активним, проте пробити Міранте так і не зумів. Хоча "Парма" улюблена команда для шведа. У ворота пармезанці Златан забивав вісім разів - більше ні одна італійська команда від нього не страждала. Але є в складі "Мілана" і ще один любитель пармезану. На 25-й хвилині Андреа Пірло прийняв м"яч у 38-х метрах від воріт і пробив з усіх сил, а ось воротар Міранте виявився безсилий - м"яч залетів у дальню "дев"ятку".

Таким чином, Пірло забив "Пармі" вже шостий м"яч з 42-х в Серії А. При тому, що іншим командам більше трьох не забивав, та й взагалі не забивав з березня цього року.

Завдяки цій перемозі "Мілан" вийшов на перше місце, на очко випереджаючи "Лаціо" та "Інтер". Неділя, звичайно ж, має внести зміни в стані лідерів.

Чемпіонат Італії.

6-й тур.

"Парма" - "Мілан" 0:1 (0:1)

Голи: Пірло, 25 (0:1)
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «Гол-красень Пірло приніс "Мілану" перемогу (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі