субота, 27 жовтня 2007 15:39

Газзаєв вже взимку може очолити київське "Динамо"

З достовірних джерел стало відомо, що російський фахівець Валерій Газзаєв, що виграв з московським ЦСКА Кубок УЄФА, вже в це міжсезоння може змінити на посту головного тренера київського "Динамо" Йожефа Сабо. Разом із закінченням сезону-2007 в російській Прем"єр-лізі, добігає кінця і 3-річний контракт Газзаєва з ЦСКА, повідомляє sport.com.ua.

Проте киянам ще доведеться поборотися за Газзаєва. Наприклад, "Нова газета" вже сватає його в московський "Локомотив", очолюваний скандально відомим Валерієм Бишовцем.

Нагадаємо, що перший контракт з ЦСКА Газзаєв підписав на 3 роки в кінці 2001-го року. Вже в першому сезоні в 2002-му році Валерій Газзаєв привів ЦСКА до срібних нагород російського чемпіонату. А вже в наступному сезоні зробив ЦСКА чемпіоном Росії. У 2004-му році ЦСКА зайняв лише друге місце. Проте, після закінчення сезону контракт з Газзаєвим був продовжений ще на 3 роки. У 2005-му році Газзаєв не тільки привів ЦСКА до чемпіонства, але й виграв з клубом Кубок УЄФА. У 2006-му на хвилі успіху ЦСКА знову став чемпіоном.

А ось цього сезону ЦСКА за 3 тури до закінчення чемпіонату реально може претендувати максимум на 3-е місце, хоча теоретично ще може стати й чемпіоном. До ЦСКА Валерій Газзаєв з "Спартаком-Аланією" в 1995-му році виграв чемпіонат Росії, перервавши тим самим гегемонію московського "Спартака".



Зараз ви читаєте новину «Газзаєв вже взимку може очолити київське "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі