середа, 19 вересня 2012 19:21

Футболісти ПСВ здивували Дніпропетровськ навушниками з номерами
5

Делегація ПСВ складає 20 футболістів
Фото: ФОТО: fcdnipro.ua

За добу до матчу "Дніпра" з ПСВ, можна сказати, що він збере повну аудиторію на "Дніпро-Арені". А ось сам приліт голландського клубу в Дніпропетровськ не викликав великого ажіотажу серед представників центральних та місцевих ЗМІ, а також серед колекціонерів автографів та любителів сфотографуватися з футболістами.

Правда зовсім вже без уваги наставник ПСВ Дік Адвокаат та лідери команди Марк Ван Боммель, Ола Тойвонен, Пшемислав Титонь, Кевін Строотман не залишилися. Однак на прохання телевізійників дати експрес-інтерв'ю всі вони дружно відмовилися. Втім, у Діка Адвокаата в середу запланована передматчева прес-конференція перед початком тренувального заняття на "Дніпро-Арені".

Всього ж делегація ПСВ складає 20 футболістів. До неї увійшли голкіпери Пшемислав Титонь і Бой Ватерман, а також польові гравці Станіслав Манолєв, Матіас Йоргенсен, Вілфрид Боума, Марсело, Марк Ван Боммель, Ола Тойвонен, Кевін Строотман, Тім Матавз, Джорджиніо Вейналдум, Джермейн Ленс, Атіба Хатчінсон, Дріс Мертенс, Джетро Віллемс, Орландо Енгелаар, Лусіано Нарсінгх, Тімоті Дерейк, Мемфіс Депей і Локадіа.

Місцем дислокації ПСВ обрав готель "Аксельхоф", а супроводжуючі команду нечисленні журналісти зупинилися у "Парк-готелі".

Нагадаємо, матч "Дніпро" - ПСВ пройде у четвер, 20 вересня о 20:00. Пряма трансляція на телеканалі "2+2".

Зараз ви читаєте новину «Футболісти ПСВ здивували Дніпропетровськ навушниками з номерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі