четвер, 03 травня 2012 16:52

Футболісти "Реала" носили Моурінью на руках
14

Фото: Reuters

Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью після перемоги у чемпіонаті Іспанії заявив, що цей титул став найважчим в його житті. Про це Моурінью заявив в інтерв'ю офіційному сайту "Реала".

Увечері 2 травня "Реал" обіграв "Атлетик" з Більбао з рахунком 3:0 і за два тури до закінчення першості забезпечив собі чемпіонський титул.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реал" виграв чемпіонат Іспанії

Моурінью розповів, що у своїй тренерській кар'єрі сім разів вигравав національні першості (в Португалії, Англії та Італії). За словами тренера, було непросто завоювати чемпіонський титул в боротьбі з "Барселоною". На думку Моурінью, через це ніхто не може назвати чемпіонство "Реала" незаслуженим.

Також португалець подякував уболівальникам, які, за його словами, були з командою у найважчі часи. Не залишив без уваги Моурінью сім'ї тренерів і футболістів, без чиєї допомоги "Реал", за словами тренера, не зміг стати чемпіоном Іспанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіонство "Реала", рекорд Мессі: результати матчів 20-го туру Примери

Моурінью закликав своїх гравців не розслаблятися і на найвищому рівні провести два матчі, що залишилися до кінця чемпіонату. 5 травня "Реал" зіграє з "Гранадою", а 13 травня з "Мальоркою". Португалець зазначив, що наступний чемпіонат буде складнішим, ніж нинішній.

 

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Реала" носили Моурінью на руках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі