вівторок, 25 вересня 2012 17:41

Футболіста загребського "Динамо" вигнали з клубного автобуса через банку пива

Футболіста загребського "Динамо" вигнали з клубного автобуса через банку пива
Домагой Віда відкрив банку з пивом перед тренерами ФОТО: sport-express.ua

Загребський футбольний клуб "Динамо" оштрафував захисника збірної Хорватії Домагоя Віду на 100 тисяч євро за банку пива, яку він відкрив у клубному автобусі по дорозі на матч 1/16 фіналу Кубка країни з "Врсаре", яка виступає в одній з нижчих ліг національного чемпіонату. Про це пише хорватське видання Jutarnij list.

Інцидент стався ввечері 24 вересня. Помітивши, що Віда відкрив пиво, головний тренер "Динамо" Анте Чачіч почав вимагати зупинити автобус і відкрити двері. Після цього Чачіч вигнав гравця з автобуса. Матч "Врсар" - "Динамо", в якому Віда участі не візьме, почнеться увечері 25 вересня.

За останній час керівництво "Динамо" вже вдруге штрафує свого гравця на велику суму. У серпні бразильський півзахисник загребського клубу Саммір був оштрафований на 270 тисяч євро за похід на дискотеку напередодні матчу кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з молдовським "Шерифом".

23-річний Віда перейшов в "Динамо" з німецького "Байєра" в 2011 році. За збірну Хорватії захисник виступає з 2010 року. За національну команду Віда провів 14 матчів.

Додамо, що 3 жовтня загребське "Динамо" зіграє з київським в матчі Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Футболіста загребського "Динамо" вигнали з клубного автобуса через банку пива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі