субота, 02 жовтня 2010 19:48

Фомін врятував "Зорю" від поразки в матчі з "Ворсклою"

Фомін врятував "Зорю" від поразки в матчі з "Ворсклою"
Завершився матч дванадцятого туру чемпіонату України з футболу між луганською "Зорею" та полтавською "Ворсклою". Гол Фоміна на останній хвилині приніс господарям заслужену нічию.

У першому таймі господарі за моментами перевершували суперника. Під кінець десятої хвилини супершанс не використав Полянський. Олексій, у відсутність травмованих Єзерського і Ковальова знову вийшов в центрі оборони, підключився до атаки, класною передачею вивів на ударну позицію Фоміна, а Руслан замість удару вирішив віддати пас партнеру у відповідь вже на порожні ворота, але Полянський з двох метрів просто не потрапив по м"ячу! Такий промах за традицією відносять в рубрику курйозів ...

"Ворскла" ж у свою чергу більше володіла м"ячем, намагалася комбінувати. Головним конструктором їх атак був Маркоскі, який постійно намагався вивести партнерів на удар, але захист "Зорі" діяв надійно. Відзначимо, що оборонною лінією луганчан командував досвідчений Шуховцев, який повернувся у ворота після дискваліфікації за "наїзд" на Годуляна, що безсумнівно додало їй надійності.

Після свистка арбітра на другий тайм луганчани продовжували тринькати свої шанси. Долганський невпевнено зіграв на виході, а Мілько з лінії воротарського майданчика влучив у поперечину! Черкнув м"яч каркас воріт і після удару здалека від Білого, але от у сітку він залітати ніяк не хотів.

У цей час активніше заграла "Ворскла". Перший дзвіночок стався на 57-й хвилині. Безус покотив шкіряну сферу паралельно воротам і Селін, який підключився другим темпом, міг забивати, але м"яч звалився у нього з ноги. А ось відзначитися Безусу на 71-й хвилині вже нічого не завадило. Отримавши пас від Янузі, він класно розвернувся, втік від Микицея, і покотив м"яча повз Шуховцева точно у ворота.

На останніх хвилинах луганчани пішли вперед і завдяки наполегливості Фоміна звели зустріч хоча б до нічийного результату.

Тим не менше, якщо для "Ворскли" цей результат цілком задовільний, то у "Зорі" немає приводу для радості, адже віддалитися від небезпечної зони луганчанам не вдалося.

Зоря - Ворскла 1:1

Голи: Фомін, 90+3 - Безус, 71

Зоря ": Шуховцев, Микицей, Тесак, Чайковський, Каменюка, Білий, Полянський, Мілько (Касьян, 75), Силюк (Картушов, 67), Лазарович, Фомін

Ворскла: Долганський, Вовкодав, Даллку, Краснопьоров, Селін, Чеснаков, Маркоскі, Кулаков, Єсін (Громов, 72), Янузі (Баранник, 82), Безус (Пєсков, 90 2)

Попередження: Даллку, Вовкодав
По материалам Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Фомін врятував "Зорю" від поразки в матчі з "Ворсклою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі