понеділок, 12 березня 2018 17:11

"ФФУ абсолютно корупційна, її очолює Павелко, яким керує Ахметов"

"ФФУ абсолютно корупційна, її очолює  Павелко, яким керує Ахметов"
Давид Бабаєв, народний артист України. Фото: rusdram.com.ua

Народний артист України Давид Бабаєв, розповів хто винен у програші "Динамо" в Лозанні та чому справа дійшла аж до останньої інстанції, а не була вирішена всередині країни..

Справа Динамо проти Маріуполя, це справа Ігоря Суркіса проти Ріната Ахметова, таку думку він висловив сайту tribuna.com.


"У цій історії є дві сторони медалі: з одного - дурість Ігоря Суркіса, з другої - підступність Ріната Ахметова. Суркіс вирішив, що в країні корупції і в федерації футболу України, яка повністю лежить під Ахметовим, він доб'ється справедливості. Чекати правди від ФФУ - нерозумно і наївно. "Маріуполь" належить Ахметову, і все це знають", - розповів Бабаєв.

Динамо мало виграти суд в Лозані, однак програли через те що спрацювала погано юридична служба "Динамо".

"Федерація у нас абсолютно корупційна, її очолює Павелко, яким керує Ахметов. Ніякої справедливості від неї чекати не можна, і справа не повинно було доходити до Лозанни. Потрібно було вирішити все на нашому внутрішньому рівні, адже 8 клубів були за", - додав артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" з мінімальним рахунком перемогло "Верес"

Також Давид Бабаєв наголосив, на тому що, "Динамо" повинно все таки поїхати в Маріуполь, щоб уникнути зняття з чемпіонату.

" У майбутньому "Динамо" потрібно їхати до Маріуполя - іншого виходу немає. Якщо не поїдуть, то за регламентом "Динамо" знімуть зі змагань. Ахметов не побоїться. Знімуть - і не буде команди "Динамо" в українській прем'єр-лізі", - підсумував Давид Бабаєв.

Українська футбольна прем'єр-ліга зарахувала технічні поразки трьом командам київського "Динамо" в матчах з командами "Маріуполя" у серпні 2017 року. Київське Динамо не поїхало на матчі через відсутність гарантій безпеки.

Зараз ви читаєте новину «"ФФУ абсолютно корупційна, її очолює Павелко, яким керує Ахметов"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі