неділя, 18 березня 2012 13:20

Феттель облив Баттона шампанським: британець виграв Гран-прі Австралії
14

Фото: Reuters

Сьогодні, 18 березня, в Мельбурні відбувся стартовий етап чемпіонату Формули-1 сезону-2012 - Гран-прі Австралії.

Перемогу здобув пілот "Макларена", чемпіон світу 2009 року Дженсон Баттон. Другим фінішував чинний чемпіон світу Себастьян Феттель, третім - напарник Баттона, чемпіон світу 2008 року Льюїс Хемілтон.

Пілоти HRT не пройшли 107% бар'єр в кваліфікації і не були допущені до гонки, повідомляє "СпортОнлайн".

Після гонки Баттон висловив захоплення досягнутими результатом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Формула-1. Баттон виграв перше Гран-прі сезону

"Сьогодні особливий день. Дуже важливо, що ми змогли почати сезон з перемоги. Враховуючи вчорашній поул Льюїса, і мою сьогоднішню перемогу, можна сказати, що ми зараз досить сильні. Вдячний команді за відмінно виконану роботу. Про Гран-прі Малайзії поки не думаю, зараз хочу насолодитися перемогою зі своїми рідними.

Сьогоднішню гонку можна дійсно назвати кращим Гран-прі Австралії в моїй кар'єрі", - цитує Баттона Autosport.

Тим часом Феттель висловив задоволення досягнутим результатом, розповів про хід гонки, а також привітав Дженсона Баттона з перемогою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Формула-1. Хемілтон виграв кваліфікацію Гран-прі Австралії

"Я дуже задоволений тим, як сьогодні виступив, навряд чи ми могли розраховувати на більше. Болід було дуже комфортно пілотувати.

Хотів би привітати "Макларен" і особисто Дженсона Баттона, який провів чудову гонку і був сьогодні непереможний. Дуже задоволений тим, що зумів фінішувати на другому місці, адже це принесло мені багато очок у чемпіонаті. Не думаю, що вболівальники очікували подібного, враховуючи, як до цього складався гоночний уїк-енд.

Думаю, що у "Макларена" в даний момент дійсно кращий в пелотоні болід, а значить нас чекає багато роботи, щоб скоротити відставання. Вдячний команді за те, що допомогли в досягненні сьогоднішнього результату", - цитує Феттеля прес-служба "Ред Булл".

Зараз ви читаєте новину «Феттель облив Баттона шампанським: британець виграв Гран-прі Австралії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі