субота, 26 липня 2008 14:28

Федерація велоспорту Росії проведе своє розслідування у справі Гусєва

Федерація велоспорту Росії (ФВСР) має намір найближчим часом провести власне розслідування обставин позитивної допінг-проби члена олімпійської збірної Росії на Іграх-2008 Володимира Гусєва, взятої його командою "Астана" у позазмагальний період. Про це повідомив президент ФВСР Олександр Гусятников.

- Тільки вранці дізнався про заяву "Астани" про позитивну пробу Гусєва, і це стало для мене повною несподіванкою, - признався Олександр Гусятников. - Я знаю тільки, що останні два дні казахи посилено тестували своїх спортсменів на допінг в Італії, але й тільки. Поки не можу сказати, які ми зробимо кроки. Гусєв - один з лідерів збірної Росії, претендент на високе місце в гонці з роздільним стартом на Олімпійських іграх у Пекіні. Його відсутність, безумовно, стала б для нас великою втратою. Думаю, спершу треба провести власне розслідування, а потім вже робити якісь кроки. До цього мені поки додати нічого.

"Весь Спорт"

Зараз ви читаєте новину «Федерація велоспорту Росії проведе своє розслідування у справі Гусєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі