понеділок, 10 травня 2021 21:00

Експерт розповів, завдяки чому "Інтер" став чемпіоном Італії

Експерт розповів, завдяки чому "Інтер" став чемпіоном Італії
Антоніо Конте очолює "Інтер" другий сезон. Фото: REUTERS

Міланський "Інтер" став чемпіоном Італії сезону-2020/21.

Команда Антоніо Конте відірвалася від своїх переслідувачів "Мілана", "Аталанти", "Ювентуса" та змогла достроково здобути "скудетто".

– "Від "Інтера" чекали прогресу ще минулого сезону, коли команду очолив Конте, - каже журналіст 33-річний Юрій Шевченко, спеціалізується на італійському футболі. – Воротар команди Самір Ханданович влучно описав ситуацію. Попередній тренер Лучано Спаллетті повернув"Інтер" до групи найсильніших команд Італії, а нинішній узяв найкраще від його спадку й побудував свою команду, керуючись досвідом у "Ювентусі" та "Челсі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мілан" наблизив Пірло до відставки

Протягом першого року Конте шукав, яким буде його "Інтер". Від схеми 3-5-2 він не відмовився. Але намагався зрозуміти, які гравці найкраще втілять його бачення футболу. Влітку було кілька трансферів на вимогу тренера. Та виявилося, що найсильніший "Інтер" складається з тих, хто був у команді в дебютному сезоні Конте. Він знайшов ідеальне поєднання, залучив Крістіана Еріксена, і вийшов переможний варіант.

"Інтер" сильний, але не без допомоги конкурентів. У першу чергу, "Ювентус". Складний сезон туринців став подарунком для міланської команди, яка на дистанції легко обійшла багаторічного чемпіона. Інші претенденти на "скудетто" також нестабільні".

Подробиці читайте в журанлі "Країні" від 13 квітня 2021 року. Друковану версію можете придбати в точках продажу преси або передплатити. Передплатний індекс - 37278. Ваші враження про журнал надсилайте на адресу: [email protected] або пишіть на сторінці журналу в соціальних мережах http://www.facebook.com/kraina.journal.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, завдяки чому "Інтер" став чемпіоном Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі