вівторок, 18 жовтня 2011 11:28

Двоє лідерів "Зеніта" не прилетіли на матч з "Шахтарем"

Двоє лідерів "Зеніта" не прилетіли на матч з "Шахтарем"

Участі в завтрашньому матчі Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Зеніт" не візьмуть основні гравці пітерців - Олександр Кержаков та Олександр Анюков.

Ці футболісти не полетіли сьогодні з командою в Донецьк. Томаш Губочан, участь якого в матчі також була під питанням, зможе вийти на поле.

Кержаков отримав травму 2 жовтня в матчі чемпіонату Росії з московським "Спартаком". Анюков травмувався 15 жовтня в грі першості країни зі столичним "Динамо".

Головний тренер Лучано Спаллетті викликав на матч з "Шахтарем" 20 гравців: голкіперів В'ячеслава Малафєєва, Юрія Жевнова і Дмитра Бородіна; захисників Бруну Алвеша, Доменіко Крішито, Томаша Губочана, Ніколаса Ломбертса, Александара Луковича та Ігоря Чемінаву; півзахисників Романа Широкова, Віктора Файзуліна, Костянтина Зирянова, Ігоря Денисова, Мігеля Данні, Алессандро Розіну, Саболча Хусті, Сергія Семака і Володимира Бистрова; нападників Олександра Бухарова і Данко Лазовича, повідомляє офіційний сайт "Зеніту".

Матч "Шахтар" - "Зеніт" пройде завтра в Донецьку. Початок о 21:45 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Двоє лідерів "Зеніта" не прилетіли на матч з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі