четвер, 13 травня 2010 18:50

ДК Прем'єр-ліги визнав незаконним звільнення Заварова з "Арсеналу"

ДК Прем'єр-ліги визнав незаконним звільнення Заварова з "Арсеналу"

Дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги завершив розгляд питання з вирішення спору між ФК "Арсенал" і колишнім головним тренером клубу Олександром Заваровим. Члени ДК вирішили частково задовольнити вимоги, заявлені сторонами по даній справі.

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в прес-службі Прем'єр-ліги, звільнення О. Заварова з посади головного тренера "Арсеналу" визнано незаконним. Клуб зобов'язаний виплатити йому компенсацію за дострокове розірвання контракту в розмірі заробітної плати тренера, яка залишилася до закінчення терміну дії контракту.

У той же час Прем'єр-ліга залишила без розгляду претензії О. Заварова щодо компенсації моральної шкоди, завданої йому керівництвом ФК "Арсенал" висловами в ЗМІ (розмір претензій склав $ 6 млн. - Gazeta.ua).

Також дисциплінарний комітет задовольнив обопільні клопотання сторін і зобов'язав їх принести взаємні вибачення за некоректні висловлювання, що з'явилися в ЗМІ під час розгляду даної справи.

За матеріалами news.liga.net, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «ДК Прем'єр-ліги визнав незаконним звільнення Заварова з "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі