середа, 17 червня 2020 17:04

"Динамо" без проблем вийшло у фінал Кубка України

"Динамо" без проблем вийшло у фінал Кубка України
Данець Міккель Дуелунд став героєм матчу. Фото: ФК "Динамо" Київ

Київське "Динамо" вийшло у фінал Кубка України, перемігши у пів фіналі "Минай" - 2:0.

З перших хвилин підопічні Олексія Михайличенка взялися за справу. "Динамо" раз за разом влаштовувало моменти біля воріт гостей. Спочатку відзначився забитими голом Міккель Дуеленд. За декілька хвилин динамівці могли забити другий м'яч, але Фран Соль не реалізував пенальті.

Під кінець першого тайму той же Дуелунд скористався розрізною передачею Олександра Андрієвського та подвоїв рахунок у матчі. Центр захисту "Миная" відверто провалив гру.

Підопічні Василя Кобіна спробували повернутись у гру на початку другого тайму, коли почали грати доволі активно. Але справа не доходила навіть до напів моментів біля воріт Дениса Бойка. Беньямін Вербич довів рахунок до розгромного, але гол після перегляду не зарахувала головний арбітр матчу Катерина Монзуль. Загалом, вона декілька разів бігала дивитися перегляди суперечливих моментів. В одному з епізодів господарі претендували на пенальті, але Монзуль так і не наважилася вказати на точку.

Головний арбітр матчу Катерина Монзуль була одним із головних дієвих осіб у матчі

Під самий кінець матчу "Минай" вже почав реально створювати момент. Але не вистачило майстерності та характеру, щоб забити хоч гол престижу.

"Динамо" здобуло легку перемогу. Було проведено ротацію, щоб дати відпочити провідним гравцям. "Минай" так і не зміг дати бій. Було помітно, що команда Кобіна перебуває в поганій ігровій формі через відсутність практики. Змагання у Першій лізі ще так і не розпочалися. Останній офіційний матч команда зіграла ще восени.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Динамо" з'явився новий лідер

Фінал Кубка України відбудеться 8 липня у Львові, на стадіоні "Львів Арена".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" без проблем вийшло у фінал Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі