четвер, 16 квітня 2009 13:56

Де Ла Хойя не братиме прикладу з Віталія Кличка

Де Ла Хойя не братиме прикладу з Віталія Кличка

Один з найпопулярніших спортсменів сучасності Оскар Де Ла Хойя пообіцяв, що ніколи не повернеться на професійний ринг. Тим самим Де Ла Хойя ще раз підтвердив заяву про завершення кар"єри, яке він зробив 14 квітня на прес-конференції в Лос-Анджелесі.

Де Ла Хойя програв чотири з семи своїх останніх поєдинків

36-річний Де Ла Хойя програв чотири з семи своїх останніх поєдинків, зокрема свій останній бій проти філіппінця Менні Пакьао в грудні 2008 року, фаворитом в якому вважався Де Ла Хойя.

"Я впевнений, що не повернуся. У своїх останніх декількох боях я не був собою. І я не потраплю в ту ж пастку, що і інші боксери, які, оголосивши про завершення кар"єри, продовжують виступати", - сказав Де Ла Хойя.

У професійному боксі трапляються випадки, коли боксери, які оголошують про завершення кар"єри, через деякий час повертаються на ринг. Зокрема, так вчинив український важкоатлет Віталій Кличко. Сам Де Ла Хойя в 2003 і 2004 роках оголошував, що його наступний бій може стати останнім, проте потім продовжував виступи.

За матеріалами lenta.ru, boxingscene.com

Зараз ви читаєте новину «Де Ла Хойя не братиме прикладу з Віталія Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі