середа, 19 вересня 2012 11:27

"Давайте не будемо звинувачувати когось одного" ??- Сьомін

"Давайте не будемо звинувачувати когось одного" ??- Сьомін
"Ми програли супернику стандартні положення" - Юрій Сьомін ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін після поразки від ПСЖ заявив, що до такого результату призвели помилки при розіграші "стандартів", але когось персонально з гравців наставник винити не став.

"На такому рівні не можна допускати помилки, які ми зробили в цьому матчі. Ми знову програли всі стандартні положення у період з 20-ї по 30-у хвилини. Вже маючи велику перевагу в рахунку, ПСЖ довело гру до переможного кінця. Також відзначу, що, на мій погляд, два наших опорних хавбека не зовсім дисципліновано зіграли при оборонних діях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга чемпіонів. ПСЖ - "Динамо" - 4:1

Ну і, повторюся, ми програли супернику стандартні положення. ПСЖ, поза сумнівом, дуже сильна команда. Найсильніша з числа тих, з якими ми грали раніше. Що стосується нас, то, звичайно, ми сьогодні зіграли не в свою силу ", - сказав Сьомін, слова якого наводить офіційний сайт "Динамо".

Тренер також зазначив, що захисник Тарас Михалик був замінений у перерві через травму. "Повторюся, три м'ячі ми пропустили зі стандартних положень. Хоча, звичайно, у випадку з першим голом мала місце помилка Михалика - він виконав абсолютно не потрібний підкат, і ми отримали пенальті. Але при чому тут Михалик до двох інших голам, забитих з кутових?", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" зганьбилося у матчі з ПСЖ

Сьомін не став персонально нікого винити з гравців у пропущених голах. "Давайте не будемо звинувачувати когось одного - ми всі разом допустили помилки, всі разом і будемо їх виправляти. Крім того, мені ще потрібно переглянути відеозапис цього матчу і проаналізувати, хто саме допустив помилки", - додав тренер.

Нагадаємо, матч першого туру групового раунду Ліги чемпіонів ПСЖ - "Динамо" завершився вчора поразкою киян з рахунком 1:4.

Зараз ви читаєте новину «"Давайте не будемо звинувачувати когось одного" ??- Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі