четвер, 08 лютого 2018 20:11

Читачі gazeta.ua оптимістично налаштовані на кількість олімпійських медалей для України

Вже завтра, о 13.00 за київським часом, у південнокорейському Пхенчхані відбудеться офіційна церемонія відкриття зимової Олімпіади-2018.

XXIII зимові Олімпійські ігри пройдуть з 9 по 25 лютого цього року. Представники України змагатимуться з найкращими атлетами планети в 9 з 15 видів спорту, а збірна складатиметься з 33 спортсменів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився графік змагань Олімпіади-2018

Наш портал провів опитування серед читачів на предмет того, скільки Україна здобуде на цій Олімпіаді нагород. Виявилося, що користувачі сайту — великі оптимісти. Незважаючи на нинішній стан економіки країни і, м'яко кажучи, не найкраще становище зимового спорту взагалі, більше половини з тих, хто брав участь у голосуванні, бачать у нашої збірної більше трьох медалей.

Решта читачів більш обережна в прогнозах, чимало є й таких, хто налаштований на найгірший підсумок для українських олімпійців щодо кількості нагород.

 

Капітан і водночас прапороносець нашої команди на церемонії відкриття Олена Підгрушна найімовірніше, пропустить перші гонки Олімпіади-2018.

Зараз ви читаєте новину «Читачі gazeta.ua оптимістично налаштовані на кількість олімпійських медалей для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі