неділя, 14 грудня 2008 16:54

Брандао може стати одноклубником Роналдо

Після підписання легендарного Роналдо, "Корінтіанс" продовжує роботу по ще одному трансферу - мається на увазі Брандао з донецького "Шахтаря". Але ситуація стає все більш складною. Гравець поки не підтвердив офіційно своє бажання перейти в стан "Тімао", і може залишитися в Донецьку. Робота в цьому напрямі все ще ведеться.

Але навіть з урахуванням виниклих труднощів в переговорах, форвард "гірників" все ж таки сподівається, що до 2009-го року він складатиме атакуючий дует разом з "Зубастиком":

"Звичайно ж, було б чудово грати пліч-о-пліч з Роналдо, який був - і є - феноменальним футболістом. Грати разом з ним, допомагати йому забивати голи, разом творити перемоги "Корінтіанса"... Це щастя!", - говорить Брандао в інтерв"ю ChicoLang.

Приїзд Брандао ускладнюється ще і тим, що у "Тімао" несподівано може стати тісно в лінії атаки - адже окрім "ElFenomeno", боси "Корінтіанса" підписали ще Хорхе Енріке, плюс контракт з клубом продовжив Еррера.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Брандао може стати одноклубником Роналдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі