вівторок, 02 лютого 2021 11:10

Боксер освідчився після поразки нокаутом

 

2 лютого 2019 року у Фріско, США, мексиканець Оскар Вальдес нокаутував італійця 34-річного Карміне Томмасоне і відстояв титул чемпіона світу за версією WBO в напівлегкій вазі. Томмасоне двічі був у нокдауні в 4-му раунді, одного разу в 6-му та одного в 7-му. Після 4-го нокдауну рефері зупинив бій - нокаут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко вперше став чемпіоном світу

У цьому бою італійський ветеран вперше у кар'єрі змагався за чемпіонський титул. Він зазнав першої поразки в кар'єрі. Але покидав ринг переможцем після того, як його кохана Лаура відповіла "Так" у прямому ефірі. Боксер зробив їй пропозицію руки й серця просто на ринзі під час післяматчевого інтерв'ю. Реакція дівчини була позитивною, і боксер одягнув їй обручку на безіменний палець. Романтичній сцені аплодувала вся зала.

Карміне Томмасоне у вересні 2019-го провів ще 1 бій - переміг в Італії нікарагуанського суперника - і більше на ринг не виходив. Наступного місяця йому виповниться 37. На професійному ринзі він провів 21 поєдинок. Має 20 перемог, 5 нокаутів і поразку.

Наступного місяця Томмасоне виповниться 37

У серпні 2016 року Томмасоне став першим професійним боксером - учасником Олімпійських ігор. Міжнародна асоціація любительського боксу перед Іграми в Ріо-де-Жанейро дозволила професіоналам брати участь в Олімпіаді. Італієць скористався цим правом, але успіху не досягнув - покинув боксерський турнір після 2-го бою.

19 червня 2019-го Карміне Томмасоне і Лаура взяли шлюб у себе на Батьківщині в Італії.

Зараз ви читаєте новину «Боксер освідчився після поразки нокаутом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі