неділя, 27 липня 2014 11:41

Блаттера звинуватили в тому, що боїться Путіна і думає лише про російські гроші

Блаттера звинуватили в тому, що боїться Путіна і думає лише про російські гроші
Фото: ria.ru

Висловлювання глави ФІФА Йозефа Блаттера в "Твіттері" з приводу авіакатастрофи літака над Малі викликало обурення і гнів його форумчан. Увагу привернуло те, що співчуття у зв'язку з катастрофою Boeing-777 над Донбасом президент ФІФА так і не приніс.

Зокрема, Блаттера обзивали щеням, невдахою та іншими нецензурними словами, звинуватили в тому, що він не зробив цього, оскільки боїться Путіна і тільки й думає, що про російські гроші.

"Де ви були, коли збили # MH17? Чому тоді не принесли співчуття?" - такі повідомлення залишали на сторінці Блаттера в соцмережі.

У світі набирає обертів кампанія щодо позбавлення Росії права на проведення чемпіонату світу з футболу 2018 року і передачі його Нідерландам. В одній петицій до ФІФА, написано: "ЧС декларує мир у всьому світі і виступає проти расизму. Путін з гордістю виступає проти цих цінностей". "Росія протягом багатьох років веде себе як ізгой, і все ж вона отримала право на проведення Олімпіади 2014. Хіба можна дивуватися, що Путін поводиться безкарно?"

Відзначається, що в той час, як весь світ перебував у шоці від жахливої ​​катастрофи малазійського авіалайнера, радісний Путін з феєрверками відкривав закладку першого каменя стадіону в Самарі. Там імовірно повинні пройти матчі Чемпіонату світу.

Зараз ви читаєте новину «Блаттера звинуватили в тому, що боїться Путіна і думає лише про російські гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі