понеділок, 24 грудня 2007 15:55

Білизну Шарапової виставлять на аукціоні

Білизну Шарапової виставлять на аукціоні
Організатори виставкового тенісного турніру в Сінгапурі заявили, що виставлять на аукціон особисті речі російської спортсменки Марії Шарапової, яка братиме в ньому участь.

"З деяких пір у нас в країні з"явився величезний інтерес до речей, які використовувала Шарапова. Тому їх продаж ми хочемо організувати зі смаком", - заявив організатор турніру Джері Го.

На аукціон будуть виставлені ті речі, якими користуватиметься Шарапова в своєму готелі під час перебування в Сінгапурі. Це будуть купальник, рушники, шльопанці, наволочки, простирадла. Правда, поки невідомо, чи будуть ці речі випрані перед тим, як стати лотами.

Відповідаючи на численні прохання фанатів росіянки, організатори однозначно заявили, що туалетне сидіння з номеру Шарапової на аукціон виставлене не буде.

Всі виручені від аукціону кошти підуть на благодійність.

Марія Шарапова прибуде в Сінгапур в п"ятницю. Цей візит стане для неї першим в країну. Вона зупиниться в готелі Fullerton. Президентські апартаменти вартістю 4745 доларів на добу для неї вже заброньовано.

В неділю Шарапова зіграє проти своєї  співвітчизниці Анни Чакветадзе, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Білизну Шарапової виставлять на аукціоні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі