неділя, 16 січня 2011 15:28

Біатлон. Рупольдинг. Дериземля став двадцятим у гонці переслідуванні

Біатлон. Рупольдинг. Дериземля став двадцятим у гонці переслідуванні

Прекрасною гонкою переслідування у чоловіків почалася неділя в німецькому Рупольдінгу. Драматична гонка закінчилась коронацією шведського снайпера Бйорна Феррі. Після закінчення фінальної стрільби відразу п'ятеро біатлоністів пішли на п'яте коло у восьмисекундному інтервалі, але перемогу шведу приніс класний спурт в гору приблизно за 600 метрів до фінішу.

Другим у цьому трилері став Мартін Фуркад, який підтвердив свій другий стартовий номер. Третє місце дісталося німцеві Міхаелю Грайсу. Четвертим став норвежець Тар'є Бо.

Класний прорив вдався Андрію Дериземлі. Стартувавши 32-м, наш спортсмен за рахунок хорошої стрільби зумів пробитися до двадцятки найсильніших. Другий представник України Артем Прима не зумів поліпшити свої стартові позиції і закінчив гонку 53-м. Але в кар'єрі 23-річного біатлоніста це був лише перший перс"ют в гонках Кубка світу, який приніс неоціненний досвід.

Переможець спринту Ларс Бергер сьогодні прогнозовано мав значні проблеми у стрільбі стоячи, і закінчив гонку на шостій позиції. Не можна не відзначити класний прорив Максима Чудова, який зі стартового 37-го місця перемістився на межу десятки найсильніших.

У загальному заліку Кубка світу лідирує як і раніше Тар'є Бо. Його основним переслідувачем є чинний володар Великого Кришталевого Глобуса Еміль Свендсен. А от далі відбулася рокіровка: Уле-Айнар Бьорндален, який пропускав сьогоднішній старт, поступився місцем у трійці Мартіну Фуркаду.

Гонка переслідування.

Чоловіки

1. Бйорн Феррі (0 +0 +0 +0) 31:56,6

2. Мартін Фуркад (0 +1 +1 +0) +4,9

3. Міхаель Грайс (0 +0 +0 +0) +6,9

...

20. Андрій Дериземля (0 +0 +0 +1) +1:43,4

53. Артем Прима (1 +2 +1 +0) +4:20,8

За матеріалами Вiathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Рупольдинг. Дериземля став двадцятим у гонці переслідуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі