понеділок, 12 грудня 2011 17:34

"Бешикташ" втратив Куарежму перед "Сток Сіті"

"Бешикташ" втратив Куарежму перед "Сток Сіті"

"Бешикташу" в останньому поєдинку групового етапу Ліги Європи УЄФА зі "Сток Сіті" доведеться грати без півзахисника Рікарду Куарежми, який зазнав травми коліна.

Гравець збірної Португалії, котрий набрав чудову форму та був головним творцем останніх результатів стамбульського клубу, травмувався, відкривши рахунок у четверговому матчі чемпіонату Туреччини проти "Манісаспора" (4:1).

Обстеження показало, що футболіст порвав зв'язки на правому коліні й лікуватиметься принаймні три тижні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" зіграє з "Маккабі" без Шевченка, Шовковського та Вукоєвича

Ця новина стала справжнім ударом по "чорним орлам", які нині перебувають на третьому рядку в турецькій Суперлізі. Куарежма забив чотири голи в останніх трьох матчах, у тому числі реалізував переможний пенальті у ворота "Трабзонспора".

Крім того, два влучні удари 28-річного хавбека допомогли його команді здолати "Маккабі" з Тель-Авіва (3:2) у п'ятому турі Ліги Європи.

"Бешикташ", що крокує другим у групі E, в четвер прийматиме "Сток Сіті". Для виходу в 1/16 фіналу Ліги Європи стамбульцям вистачить і нічиєї.

Зараз ви читаєте новину «"Бешикташ" втратив Куарежму перед "Сток Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі