понеділок, 14 листопада 2011 17:53

"Бешикташ" вигнав Гуті

"Бешикташ" вигнав Гуті

Турецька футбольний клуб "Бешикташ" розірвав контракт з колишнім капітаном мадридського "Реала" півзахисником Гуті. За розрив угоди стамбульському клубу доведеться заплатити 1,3 мільйона євро - приблизно половину річної зарплати 35-річного футболіста. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Гуті є вихованцем "Реала". В основному складі мадридського клубу він дебютував у 1995 році і виступав за цю команду до 2010 року. Гуті п'ять разів виграв з "Реалом" чемпіонат Іспанії і тричі - Лігу чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бешикташ" з четвертої спроби переміг "Динамо"

У 2010 році Гуті перейшов у "Бешикташ". У складі стамбульського клубу півзахисник виграв Кубок Туреччини сезону-2010/11. При цьому у Гуті неодноразово виникали неприємності через недотримання дисципліни.

У листопаді Гуті, який втратив місце в основному складі команди, залишив "Бешикташ" і поїхав в Іспанію, пояснивши це особистими причинами, і пропустив кілька тренувань команди.

За даними сайту Soccer365.com, інтерес до Гуті проявляють американські "Лос-Анджелес Гелаксі" і "Спортинг Канзас-Сіті".

Зараз ви читаєте новину «"Бешикташ" вигнав Гуті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі