четвер, 22 серпня 2019 11:09

Бекхему загрожує штраф понад 40 млн фунтів

Бекхему загрожує штраф понад 40 млн фунтів
Девід Бекхем став інвестором клубу МЛС "Інтер" Маямі

Девід Бекхем має серйозні проблеми.

Екс-півзахисник збірної Англії є інвестором нового клубу МЛС "Інтер Майамі". У клуба Бекхема виникли серйозні проблеми через будівництво стадіону, повідомляє The Sun.

Вся справа у тому, що частина території, яка була відведена під стадіон, виявилася токсичною. Її зараження миш'яком, барієм і свинцем перевищили норму у понад двічі. Виною цьому є минуле даної території, на якій був розташований завод зі спалювання сміття.

Міська влада наполягає на ще більш детальному вивченні тероторії. Якщо результати підтвердяться, то Девіду Бекхему доведеться виплатити штраф у розмірі 41 млн фунтів, який призначатиметься для очищення ґрунту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Лінекера ополчилися лисі англійці

Будівництво стадіону та торгового комплексу для "Інтер Майамі" обійдеться у 800 млн фунтів. Саме відкриття стадіону заплановане на 2021 год. Свій перший сезон у МЛС клуб Девіда Бекхема проведе 2020-го, а проводитиме домашні матчі в ньому "Інтер" Майамі" на тимчасовому стадіоні, з яким керівництво клубу ще не визначилося.

Зараз ви читаєте новину «Бекхему загрожує штраф понад 40 млн фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі