неділя, 26 лютого 2012 12:18

Баскетбол. Матч Зірок Суперліги закінчився внічию

Баскетбол. Матч Зірок Суперліги закінчився внічию
Стівен Буртт

Матч Зірок Суперліги-2012 між командами "Україна" та "Легіон" вперше в історії зіркових вік-ендів в Україні завершився бойовою нічиєю 124-124.

Незважаючи на MVP гри Стівена Буртта, який доклав чималих зусиль, щоб принести перемогу українцям, відзначившись 47 очками, 10 передачами та 7 підбираннями, "Легіон" протягом заключних десяти хвилин зумів скоротити відставання, а після влучного дальнього пострілу Річарда Гуінна – зрівняти рахунок. Судді цілком справедливо вирішили не продовжувати гру, зафіксувавши рідкісну навіть для Матчів Зірок нічию.

Загалом матч, три чверті з чотирьох якого виграли легіонери, але в другій тріумфували українці (47-26), запам'ятався величезною кількістю яскравих моментів. Ще перед грою тренер "Легіону" Звєздан Мітрович потішив присутніх у Палаці Спорту вболівальників і телеглядачів справжньою українською вишиванкою. Згодом його колеги – Олег Юшкін і Саша Обрадович узяли участь у конкурсі штрафних кидків, разом із дівчатами з груп підтримки БК "Київ" і "ReD Foxes", Григорієм Хижняком і легкоатлетом, бронзовим призером Олімпіади в Атланті Олександром Крикуном.

Судді теж не лишилися осторонь свята баскетболу, потішивши участю в номерах концертної програми. Не можна не згадати й про запальне пісенно-танцювальне шоу співачки Тіни Кароль, яке передувало самій грі. Ну а у виконанні головних дійових осіб – учасників зіркового матчу – вболівальники побачили й видовищні слем-данки, й дальні кидки з 8-9 метрів, і ефектні блок-шоти.

Окрім Стівена Буртта, який, зокрема, реалізував 8/11 триочкових й 11/12 штрафних і став автором 52 балів рейтингу ефективності, результативну гру в складі "України" продемонстрували Олексій Печеров (19 очок + 9 підбирань), Артур Дроздов (12 очок + 6 підбирань), Дмитро Забірченко (12 очок), Руслан Отверченко (10 очок).

Щодо легіонерів, то Чарльз Томас здобув для своєї команди 27 очок, а Річард Гуінн – 20 очок, додавши до них 8 відскоків. 19 очками та 7 підбираннями відзначився Джеремі Шаппел, 15 очками й 6 передачами – Ренді Калпеппер. Але найефективнішим гравцем "Легіону" став Деррік Зіммерман, 14 очок, 8 передач і 5 підбирань якого дозволили йому записати на свій рахунок 27 балів в рейтинг ефективності. 14 очок до свого активу також заніс Рейшон Террі.

Зараз ви читаєте новину «Баскетбол. Матч Зірок Суперліги закінчився внічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі